U bent nu hier: Home » Gelderland » Dinxperlo

Makelaar Dinxperlo

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Dinxperlo. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Gelderland, ga naar makelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Lieftink Makelaardij

Hogestraat 47, 7091 HM Dinxperlo (Gelderland)
Tel: 0315 655626, Fax: 0315 655988, KvK: 09189312
Jurgen Lieftink RMT

register makelaar taxateur


Jurgen Lieftink is register makelaar taxateur; gecertificeerd bij het VastgoedCert te Rotterdam en erkend lid van VastgoedPro. Maar naast makelaar is hij bouwkundige. En dat biedt de nodige zekerheden. U heeft te maken met een professionele vakman, die thuis is in alle facetten van het onroerend goed. Een makelaar waar u écht wat aan heeft!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lieftink Makelaardij

Seesink Makelaars BV

Hogestraat 60, 7091 CE Dinxperlo (Gelderland)
Tel: 0315-653119, Fax: 0315-654510, KvK: 09048410
Seesink Makelaars is een actief, klantgericht en een persoonlijk
makelaarskantoor met vlotte en enthousiaste medewerkers. Betrokkenheid, vakbekwaamheid en snelheid zijn speerpunten binnen ons kantoor. Onze makelaars en taxateur zijn gediplomeerd cq gecertificeerd. Zij beschikken over kennis van zaken en garanderen betrouwbaarheid en deskundigheid bij de verkoop- en aankoopbegeleiding van uw woning. Zij worden bijgestaan door een ervaren binnendienst en een modern automatisering- en uitwisselingssysteem.
Seesink Makelaars is aangesloten bij de branche-organisatie NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen) en Stichting VastgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs). Daarnaast zijn wij ook erkend NWWI-taxateur. Ons kantoor kent naast de gebruikelijke openingstijden van 08.30 tot 17.30 uur, ruime en flexibele werktijden zodat onze makelaars u en uw kandidaatkopers ook ’s avonds en op zaterdagen ten dienste kunnen staan.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Seesink Makelaars BV

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy