U bent nu hier: Home » Friesland » Grou

Makelaar Grou

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Grou. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Friesland, ga naar makelaar Friesland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Hooghiemster Makelaars

Parkstraat 7, 9001 AS Grou (Friesland)
Tel: 0566 650617, Fax: -, KvK: -
Hooghiemster Makelaars, gevestigd in de volledig gerestaureerde
Halbertsmavilla in het centrum van Grou, heeft al decennia aan onroerend-goed ervaring in Midden Fryslân. De basis voor ons makelaarskantoor werd zelfs al gelegd in 1960. De garantie voor onze ervaring en deskundigheid is ons NVM-lidmaatschap.

Bij Hooghiemster Makelaars hechten we aan een persoonlijke manier van dienstverlening. Betrokken en op basis van vertrouwen. Want een woning kopen of verkopen is nogal wat. De financiële belangen zijn groot en er komen de nodige onzekerheden op u af. “Hoe zit het met de bouwkundige staat? Is dit een geschikte omgeving?” We hebben daarom oog voor zowel uw zakelijke als privé-aangelegenheden. Een snelle afwikkeling staat bij ons niet voorop: een afwikkeling die tot tevredenheid stemt des te meer.

Op deze site vindt u een overzicht van onze diensten op het gebied van woningmakelaardij. Hoe we u ook mogen assisteren, een eerlijk en solide advies staat bij ons centraal. Mocht u vragen hebben: neem gerust via email of telefoon contact met ons op. Bij Hooghiemster Makelaars hebben we alle tijd voor u.


Specialisme: Aankoop, verkoop en taxaties
Soort aanbod: Nieuwbouw, bestaandebouw, eengezinswoningen
Aanbod Woningen, appartementen, recreatiewoningen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hooghiemster Makelaars

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy