U bent nu hier: Home » Friesland » Leeuwarden

Makelaar Leeuwarden

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Leeuwarden. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Friesland, ga naar makelaar Friesland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Makelaardij Hart de Vries

Maagdepalm 2a, 8935 NC Leeuwarden (Friesland)
Tel: 058 - 280 00 70, Fax: -, KvK: 01081684
Al 20 jaar staan wij in het Hart van uw woonomgeving net even anders voor u
klaar. Natuurlijk is dat in “deze tijd”, die ons allen in de greep heeft, net even anders dan u van ons bent gewend. Maar ook met mondkapje en 1,5 meter afstand, zijn wij de makelaar die graag een tandje harder loopt en u van het juiste advies voorziet, bemiddelt in de aankoop en/of verkoop van uw woning en voor u taxeert. Voor ons is enthousiasme en een goede klik van beide kanten een belangrijk punt. Wij zijn graag uw luisterend oor en blijven ons verbreden en verdiepen in de woningmarkt. Na 20 jaar zijn wij nog vol vuur en gaan geen uitdaging uit de weg. Uw volgende stap bepaalt uw toekomst. Of het nu gaat over verkoop, aankoop, taxatie of waardebepaling, uitbouwen of verbouwen, of gewoon zitten blijven waar u nu zit, onze passie ligt in het adviseren van uw volgende stap. Wij denken buiten de kaders en gaan “net even anders” te werk. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om samen met u, snel en zonder zorgen, u van het juiste advies te voorzien en u bij te staan en/of uw bezit te verkopen en/of aan te kopen.

Naast onze ervaring en kennis, staan wij in het Hart van uw woongebied en zoeken nog echt ouderwets, maar wel met de middelen van deze tijd, naar de juiste kandidaat voor uw woning en naar de juiste woning voor u. Bel 06-20097736, maak een afspraak en kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gratis, geheel vrijblijvend en “Coronaproof” gewoon bij u thuis. Door de week of in het weekend, overdag of op de avond. Wij zijn altijd bereikbaar en horen graag van u, maar omdat wij graag ongestoord de tijd voor u nemen, is ons kantoor dagelijks geopend op afspraak.
Verkoopbemiddeling, Aankoopbemiddeling, Nieuwbouw, Advisering, Taxatie,
Waardebepaling
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Hart de Vries

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy