U bent nu hier: Home » Friesland

Makelaar Friesland

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Friesland. Voor een overzicht van makelaars per plaats in de provincie Friesland, ga naar makelaars Friesland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1 2 » »»

Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties

De Slachterij 6, 8491 AT Akkrum (Friesland)
Tel: 0566650223, Fax: -, KvK: 81375395
Een huis kopen. Eén van de grootste beslissingen van uw leven. Behalve een
goed gevoel zijn er meer zaken die van belang zijn als het gaat om aankoop van een woning. Zaken die het verdienen om er deskundig naar te kijken. Want juist in het kooptraject is er erg veel te winnen.

Arno ter Hart heeft jarenlange ervaring in advies bij aan- en verkopen van woningen. Wij lopen samen met u het hele kooptraject door en staan garant voor een deskundig en onafhankelijk advies. Resultaat is een woning die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Gekocht voor een prijs die u zelf waarschijnlijk nooit had kunnen realiseren. In zee gaan met Ter Hart is daarom een investering die zich altijd terug verdient.

Alleen Ter Hart adviseert bij het kopen van een huis!

Met vriendelijke groet,
Arno ter Hart
Diensten: Taxaties woningen, Aankoop woningen, Recreatiewoningen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties

Makelaardij Hart de Vries

Maagdepalm 2a, 8935 NC Leeuwarden (Friesland)
Tel: 058 - 280 00 70, Fax: -, KvK: 01081684
Al 20 jaar staan wij in het Hart van uw woonomgeving net even anders voor u
klaar. Natuurlijk is dat in “deze tijd”, die ons allen in de greep heeft, net even anders dan u van ons bent gewend. Maar ook met mondkapje en 1,5 meter afstand, zijn wij de makelaar die graag een tandje harder loopt en u van het juiste advies voorziet, bemiddelt in de aankoop en/of verkoop van uw woning en voor u taxeert. Voor ons is enthousiasme en een goede klik van beide kanten een belangrijk punt. Wij zijn graag uw luisterend oor en blijven ons verbreden en verdiepen in de woningmarkt. Na 20 jaar zijn wij nog vol vuur en gaan geen uitdaging uit de weg. Uw volgende stap bepaalt uw toekomst. Of het nu gaat over verkoop, aankoop, taxatie of waardebepaling, uitbouwen of verbouwen, of gewoon zitten blijven waar u nu zit, onze passie ligt in het adviseren van uw volgende stap. Wij denken buiten de kaders en gaan “net even anders” te werk. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om samen met u, snel en zonder zorgen, u van het juiste advies te voorzien en u bij te staan en/of uw bezit te verkopen en/of aan te kopen.

Naast onze ervaring en kennis, staan wij in het Hart van uw woongebied en zoeken nog echt ouderwets, maar wel met de middelen van deze tijd, naar de juiste kandidaat voor uw woning en naar de juiste woning voor u. Bel 06-20097736, maak een afspraak en kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gratis, geheel vrijblijvend en “Coronaproof” gewoon bij u thuis. Door de week of in het weekend, overdag of op de avond. Wij zijn altijd bereikbaar en horen graag van u, maar omdat wij graag ongestoord de tijd voor u nemen, is ons kantoor dagelijks geopend op afspraak.
Verkoopbemiddeling, Aankoopbemiddeling, Nieuwbouw, Advisering, Taxatie,
Waardebepaling
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Hart de Vries

Klaverbladmakelaaars

Folgeren 12, 9207 AB Drachten (Friesland)
Tel: 06-22243959, Fax: -, KvK: 01104930
Al vele jaren bemiddelt ons kantoor in de makelaardij. Jacob Meek is
hierbij onze enthousiaste, ervaren en deskundige makelaar. Veelal zijn het de verkopen van woningen die zijn dagelijkse, maar ook wel eens zijn weekenden of avonduren, met werkzaamheden vullen. De laatste jaren heeft hij zich ook toegelegd op het fenomeen aankoop begeleiding. Vooral het recherche werk en het sterk en strategisch onderhandelen, zijn waardevolle zaken om voor u een woning aan te kopen, waar u vol vertrouwen en voor een zo gunstig mogelijke prijs de komende jaren zorgeloos van kunt genieten. Met welke van de twee vormen van koop u ook te maken krijgt, steeds weer vormen uw wensen en persoonlijke situatie ons uitgangspunt. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daarnaast bent u er bij ons zeker van dat alles goed geregeld wordt. Dit betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor leuke dingen.
Verkopen van uw woning no cure nu pay, Aankoop bemiddeling no cure no pay,
Meek it possible
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00

* Meek it possible

Sociale media:
Afbeelding › Klaverbladmakelaaars

Makelaardij Struijk&Klarenbeek v.o.f.

Landerum 14, 8893 GZ Terschelling Landerum (Friesland)
Tel: 0562-449735, Fax: 0562-448034, KvK: 01094391
Makelaardij Struijk&Klarenbeek v.o.f voor taxaties, verkopen, aankopen
en alles wat met onroerend goed heeft te maken.
Diensten onbekend
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Struijk&Klarenbeek v.o.f.

Makelaardij Drachten

Burgemeester Wuiteweg 58, 9203 KM Drachten (Friesland)
Tel: 0512 - 515 600, Fax: 0512 - 526 004, KvK: 01099532
Persoonlijk contact en gedegen advies. Daar staan we voor.


Makelaardij Drachten is als NVM makelaar al vele jaren gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI en Taxateurs Unie) taxaties van woningen en actief in Drachten en omliggende dorpen. Bestaande woningen en nieuwbouw. Dat is ons vak en daar zijn we goed in.

Zeker in deze roerige tijd is Makelaardij Drachten meer dan ooit gericht op de toekomst. Daarom treft u standaard een enthousiast en vakkundig opgeleid team van vrouwelijke medewerkers die al uw belangen zullen behartigen. Makelaardij Drachten zorgt voor een optimaal resultaat voor haar cliënten.

Makelaardij Drachten is steeds vaker betrokken als aankoop makelaar. Het is verstandig om tijdens een bezichtiging de techniek aan een deskundige over te laten, zodat u zelf uw eigen gevoel kan testen tijdens een bezoek aan uw mogelijk nieuwe adres. Makelaardij Drachten kan dan actief op zoek gaan naar een passende woning voor u en verzorgt dan het gehele traject van aankoopbegeleiding. Het bezichtigen met u, van woningen, het beoordelen van de bouwkundige staat, tot aan het tekenen van de akte bij de notaris.

Makelaardij Drachten verkoopt huizen. Ons kantoor is daar specifiek op ingericht en heeft daar jarenlange ervaring mee. Voor de verkoop van huizen is het tegenwoordig erg belangrijk om ook een sluitend netwerk op het internet beschikbaar te hebben. Door ons NVM lidmaatschap hebben wij toegang tot Funda. Dit is veruit de beste woningsite op dit moment.

Tevens biedt Makelaardij Drachten extra diensten aan om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen bij woningzoekers. Bijvoorbeeld door een gratis verkoopstyling. Met eenvoudige veranderingen laten wij uw woning er nog aantrekkelijker uitzien, waardoor de woning sneller wordt verkocht. Een tweede optie is de HouseCard; handige kaartjes met daarop het lokale woningaanbod, gepresenteerd in overzichte
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Drachten

Makelaardij Bijstra

Gaestdyk 67, 8522 MZ Tjerkgaast (Friesland)
Tel: 0514531958, Fax: -, KvK: 01138585
Makelaardij Bijstra is een VBO makelaar met als gediplomeerd en
gecertificeerd makelaar Sjoerd Bijstra en Janneke van Akker als medewerkster binnendienst en gevestigd in Tjerkgaast. Ons werkgebied ligt dan ook in het mooie zuidwest Friesland, in een bosrijke omgeving en tussen de Friese meren.

Sjoerd Bijstra is een RMT registermakelaar en taxateur en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van stichting Vastgoedcert.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Bijstra

Makelaardij Visser

Dorpsstraat 77, 8899 AD Vlieland (Friesland)
Tel: 06-53546595, Fax: -, KvK: 01077291
Martijn Visser; beedigd en gecertificeerd Makelaar - taxateur.


Aankoop / verkoop / taxatie van alle soorten onroerend goed op Vlieland.
Dit omvat o.a. huizen voor permanente bewoning, recreatiewoningen, huisjes in de duinen, appartementen, hotels, restaurants, winkels en overig onroerend goed op Vlieland.

Martijn Visser is geboren en getogen Vlielander, Makelaardij Visser heeft inmiddels ongeveer 30 jaar ervaring op Vlieland.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Visser

Regio Huis

Monnikeweg 1, 9873 TC Gerkesklooster (Friesland)
Tel: 0512-350630, Fax: -, KvK: 01106876
makelaar en taxateur onroerende zaken.

Taxatie NWWI en taxateursunie.
Bemiddeling bij aankoop en verkoop van onroerende zaken
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Regio Huis

J. Lebbing Makelaardij

F. v.d. Walstraat 36, 8531 GX Lemmer (Friesland)
Tel: 06 40893117, Fax: -, KvK: -
Persoonlijke aanpak en begeleiding staan centraal om u van dienst te zijn
voor: aan- en verkoop. verhuur,taxaties, advies.
KIJKT u nog eens naar de courtage en dat bij een optimale inzet van de register scvm makelaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › J. Lebbing Makelaardij

RMW Makelaars

De Lange West 9A, 9201 CD Drachten (Friesland)
Tel: 0512-541250, Fax: 0512-542825, KvK: 01138932
RMW Makelaars is een persoonlijk en professioneel makelaarskantoor en
vertrouwd met alle facetten van onroerend goed in elke prijsklasse. Wij zijn actief in de wijde omgeving van de gemeenten Smallingerland en Opsterland op het gebied van onder meer verkoop en aankoop van woningen, appartementen en bouwterreinen alsmede op het gebied van taxeren. Voorts zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voorheen was RMW Makelaars onderdeel van Meeùs Makelaars.

Wij presenteren de bij ons in de verkoop zijnde woningen in de etalage van ons kantoor aan De Lange West op de hoek met de Oude Nering. RMW Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken en vastgoeddeskundige(NVM), sectie Wonen. Onze makelaars zijn gecertificeerd en ingeschreven in bij het kwaliteitsregister, Stichting Vastgoedcert. Het voorgaande betekend ondermeer dat alle bij ons in opdracht tot verkoop zijnde woningen worden gepresenteerd op de meest bekeken huizensite van Nederland www.funda.nl

Door ons verleden als Meeùs Makelaars hebben wij tevens onze sporen verdiend in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Speciaal voor het hogere segment heeft RMW Makelaars connecties met meerdere makelaars in exclusief onroerend goed door het gehele land.

Tevens zijn onze makelaars gespecialiseerd in het verrichten van taxaties voor het verkrijgen van een betrouwbaar waardeoordeel voor particulieren, de zakelijke markt en de overheid. De alsmaar groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering van onze deskundige medewerkers zeer op prijs worden gesteld.

Graag staan wij u met ons enthousiaste en deskundige team met raad en daad terzijde. Ook zijn wij u graag van dienst met een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning. U kunt ons altijd bellen voor een persoonlijk gesprek!

Ons kantoor is geopend van:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur
Donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Ook buiten kantooruren op afspraak is mogelijk!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RMW Makelaars

1 2 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy