U bent nu hier: Home » Friesland » Drachten

Makelaar Drachten

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Drachten. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Friesland, ga naar makelaar Friesland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Makelaardij Drachten

Burgemeester Wuiteweg 58, 9203 KM Drachten (Friesland)
Tel: 0512 - 515 600, Fax: 0512 - 526 004, KvK: 01099532
Persoonlijk contact en gedegen advies. Daar staan we voor.


Makelaardij Drachten is als NVM makelaar al vele jaren gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI en Taxateurs Unie) taxaties van woningen en actief in Drachten en omliggende dorpen. Bestaande woningen en nieuwbouw. Dat is ons vak en daar zijn we goed in.

Zeker in deze roerige tijd is Makelaardij Drachten meer dan ooit gericht op de toekomst. Daarom treft u standaard een enthousiast en vakkundig opgeleid team van vrouwelijke medewerkers die al uw belangen zullen behartigen. Makelaardij Drachten zorgt voor een optimaal resultaat voor haar cliënten.

Makelaardij Drachten is steeds vaker betrokken als aankoop makelaar. Het is verstandig om tijdens een bezichtiging de techniek aan een deskundige over te laten, zodat u zelf uw eigen gevoel kan testen tijdens een bezoek aan uw mogelijk nieuwe adres. Makelaardij Drachten kan dan actief op zoek gaan naar een passende woning voor u en verzorgt dan het gehele traject van aankoopbegeleiding. Het bezichtigen met u, van woningen, het beoordelen van de bouwkundige staat, tot aan het tekenen van de akte bij de notaris.

Makelaardij Drachten verkoopt huizen. Ons kantoor is daar specifiek op ingericht en heeft daar jarenlange ervaring mee. Voor de verkoop van huizen is het tegenwoordig erg belangrijk om ook een sluitend netwerk op het internet beschikbaar te hebben. Door ons NVM lidmaatschap hebben wij toegang tot Funda. Dit is veruit de beste woningsite op dit moment.

Tevens biedt Makelaardij Drachten extra diensten aan om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen bij woningzoekers. Bijvoorbeeld door een gratis verkoopstyling. Met eenvoudige veranderingen laten wij uw woning er nog aantrekkelijker uitzien, waardoor de woning sneller wordt verkocht. Een tweede optie is de HouseCard; handige kaartjes met daarop het lokale woningaanbod, gepresenteerd in overzichte
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij Drachten

RMW Makelaars

De Lange West 9A, 9201 CD Drachten (Friesland)
Tel: 0512-541250, Fax: 0512-542825, KvK: 01138932
RMW Makelaars is een persoonlijk en professioneel makelaarskantoor en
vertrouwd met alle facetten van onroerend goed in elke prijsklasse. Wij zijn actief in de wijde omgeving van de gemeenten Smallingerland en Opsterland op het gebied van onder meer verkoop en aankoop van woningen, appartementen en bouwterreinen alsmede op het gebied van taxeren. Voorts zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voorheen was RMW Makelaars onderdeel van Meeùs Makelaars.

Wij presenteren de bij ons in de verkoop zijnde woningen in de etalage van ons kantoor aan De Lange West op de hoek met de Oude Nering. RMW Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken en vastgoeddeskundige(NVM), sectie Wonen. Onze makelaars zijn gecertificeerd en ingeschreven in bij het kwaliteitsregister, Stichting Vastgoedcert. Het voorgaande betekend ondermeer dat alle bij ons in opdracht tot verkoop zijnde woningen worden gepresenteerd op de meest bekeken huizensite van Nederland www.funda.nl

Door ons verleden als Meeùs Makelaars hebben wij tevens onze sporen verdiend in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Speciaal voor het hogere segment heeft RMW Makelaars connecties met meerdere makelaars in exclusief onroerend goed door het gehele land.

Tevens zijn onze makelaars gespecialiseerd in het verrichten van taxaties voor het verkrijgen van een betrouwbaar waardeoordeel voor particulieren, de zakelijke markt en de overheid. De alsmaar groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering van onze deskundige medewerkers zeer op prijs worden gesteld.

Graag staan wij u met ons enthousiaste en deskundige team met raad en daad terzijde. Ook zijn wij u graag van dienst met een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning. U kunt ons altijd bellen voor een persoonlijk gesprek!

Ons kantoor is geopend van:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur
Donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Ook buiten kantooruren op afspraak is mogelijk!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RMW Makelaars

Klaverbladmakelaaars

De ZWaai 65, 9202 TL Drachten (Friesland)
Tel: 0512522894, Fax: 0622243959, KvK: 01104930
Al vele jaren bemiddelt ons kantoor in de makelaardij. Jacob Meek is
hierbij onze enthousiaste, ervaren en deskundige makelaar. Veelal zijn het de verkopen van woningen die zijn dagelijkse, maar ook wel eens zijn weekenden of avonduren, met werkzaamheden vullen. De laatste jaren heeft hij zich ook toegelegd op het fenomeen aankoop begeleiding. Vooral het recherche werk en het sterk en strategisch onderhandelen, zijn waardevolle zaken om voor u een woning aan te kopen, waar u vol vertrouwen en voor een zo gunstig mogelijke prijs de komende jaren zorgeloos van kunt genieten. Met welke van de twee vormen van koop u ook te maken krijgt, steeds weer vormen uw wensen en persoonlijke situatie ons uitgangspunt. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daarnaast bent u er bij ons zeker van dat alles goed geregeld wordt. Dit betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor leuke dingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klaverbladmakelaaars

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy