U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Voorburg

Makelaar Voorburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Voorburg. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar makelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

HouseScout

Binckhorstlaan 16, 2275 VM Voorburg (Zuid-Holland)
Tel: +31 (0)70-22 07 547, Fax: -, KvK: 27305438
HouseScout: zoekopdrachten naar woonruimtes en aanvullende dienstverlening.


Het zoeken naar een nieuwe woning en een verhuizing regelen vraagt veel tijd en is stressvol. Het is spannend maar er is veel om voor te bereiden, te organiseren en te regelen met diverse organisaties. HouseScout is de manier om deze zaken op een professionele manier uit handen te geven. HouseScout zoekt niet alleen de woning waar u op zoek naar bent, wij organiseren ook de verhuizing en alle bijbehorende administratie die erbij komt kijken.

Als u tijd wilt besparen door niet talloze bedrijven zelf in te moeten schakelen, vraag HouseScout het voor u te doen! Dit bespaart u tijd, geld en kopzorgen! HouseScout is gespecialiseerd in zoekopdrachten naar woningen en verhuizingen in Den Haag en omgeving voor particulieren, bedrijven en expats.
bemiddeling onroerende goed, verhuur,
beheer:technisch/financieel/commercieel, verkoop, aanvullende diennsten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › HouseScout

Dijkhuizen Garantiemakelaars

Prins Bernhardlaan 187, 2273 DP Voorburg (Zuid-Holland)
Tel: 070 3000 138, Fax: 070 3877 482, KvK: 27153932
De kwaliteit van de dienstverlening die de medewerkers van Dijkhuizen
Garantie Makelaars u aanbieden, hangt in belangrijke mate af van kwaliteiten van deze medewerkers. Op ons kantoor werkt een dynamisch team van vastgoedexperts die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ruime ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aankoopbegeleiding of verkoop van uw woning. In ons werkgebied Haaglanden is Dijkhuizen Garantie Makelaars sinds 1995 actief op het gebied van de woningmakelaardij. Wij zijn met name actief in de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag.
Aan ons kantoor zijn 2 beëdigde NVM makelaars verbonden, Walter Dijkhuizen en Leon van der Does, waardoor wij altijd op korte termijn taxaties kunnen uitvoeren. Hiernaast wordt het team gecomplementeerd door 2 gediplomeerde medewerkers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dijkhuizen Garantiemakelaars

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy