U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam

Makelaar Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Rotterdam. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar makelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

WitteWoning Makelaars Rotterdam Oost

Antilopestraat 39, 3064 LA Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010 4427562, Fax: -, KvK: 24382439
Over WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars is een franchiseorganisatie met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kiezen uit verschillende diensten.
Voor het verkopen van een woning vraagt WitteWoning Makelaars een vergoeding (courtage) vanaf 0,5% . Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
De makelaar van WitteWoning Makelaars, zorgt bij de aankoop van een woning voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en geeft u een professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Bij het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel klanten gingen u voor waarbij wij als succesvol aankoopmakelaar fungeerden.
Diensten: Verkoop, Aankoop, Waardebepaling, Verhuur
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › WitteWoning Makelaars Rotterdam Oost

BVA Makelaardij B.V.

Schopenhauerweg 74, 3076 DT Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-30 40 198, Fax: -, KvK: Rotterdam 24488929
Als uw persoonlijke aankoopmakelaar neemt BVA Makelaardij uit Rotterdam u
een hoop werk uit handen.
Wij hanteren voor de aankoopbegeleiding 2 tarieven:

1. U vind het niet erg om de zoektocht en de eerste bezichtiging alleen of met vrienden te doen. Nadat u het leukste heeft gedaan, u heeft uw droomwoning gevonden, nemen wij u alle zorgen uit handen. U kunt zich gaan richten op het rondmaken van de financiering en het inrichten van de woning. Terwijl wij de biedingen en dergelijke op ons nemen. U betaalt slechts € 750,- . *

2. U heeft geen zin ,tijd of… om een woning te zoeken. U wilt liever niet zonder makelaar een woning bezichtigen. Dan is All-in Aankoop de oplossing. Wij zoeken uw droomwoning, bezichtigen deze met u en vervolgens verzorgen wij de onderhandelingen en het vervolgtraject voor u. U betaalt slechts € 1495,-. *

*Genoemde prijzen zijn excl. BTW
Zelf uw huis verkopen?

Wanneer u besluit zelf uw huis te verkopen kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u graag om zelf u huis te verkopen. Wij verzorgen voor de aanmelding van uw huis op Funda, JAAP, Huislijn en diverse andere websites.

Zelf uw huis verkopen kan al vanaf € 199,- incl. BTW. Dit is het BVA Basis pakket. U kunt dit pakket naar wens uitbreiden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BVA Makelaardij B.V.

Match Makelaars

Hang 19, 3011 GG Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2330101, Fax: 010-2850969, KvK: 24448898
Door het optimale gebruik van internet en de professionele presentatie
hebben we de meeste reacties op woningen in de makelaardij (onderzoek mei 2011). U kunt bij ons terecht voor huurwoningen, koopwoningen, taxaties, beleggingen en advies
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Match Makelaars

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy