U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Breda

Makelaar Breda

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Breda. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar makelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Schonck, Schul & Compagnie

Fatimastraat 1, 4834 XT Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5656056, Fax: 076-5655500, KvK: -
SCHONCK, SCHUL & COMPAGNIE makelaardij en vastgoedontwikkeling is al
meer dan 80 jaar actief in de Bredase vastgoedmarkt en heeft zich met een team van ca. 15 medewerkers gespecialiseerd in het product Wonen. Het hele aan- en verkooptraject voor bestaande woningen wordt door ons van A tot Z begeleid. Voor elke fase binnen het traject aankoop - nieuwbouw – verkoop bestaande woning hebben wij gespecialiseerde afdelingen. Kenmerkend voor onze proactieve opstelling naar de markt zijn; creativiteit, innovatie, deskundigheid en vastberadenheid.

Gesitueerd in de spectaculair verbouwde Fatimakerk, goed bereikbaar aan de Fatima-straat 1 te Breda met uitgebreide parkeer-voorzieningen, waar middels een bijzonder innovatief concept; woonwinkel (voor verkoop van bestaande woningen), kantoor en expositie-ruimte (van kleinschalige exposities tot compleet ingerichte reallife nieuwbouw model-woningen op ware grootte tot meer dan 3 bouwlagen) met elkaar verweven zijn.


Wij wachten niet op oplossingen, wij bedenken ze!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schonck, Schul & Compagnie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy