U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Bergen op Zoom

Makelaar Bergen op Zoom

Hieronder vindt u een overzicht van alle makelaars in Bergen op Zoom. Voor een overzicht van makelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar makelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk.

1

Van Kaam Makelaardij o.z.

Bredasestraat 46, 4611 CH Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
Tel: 0164-233700, Fax: -, KvK: 20001930
Van Kaam Makelaardij is een jong, dynamisch en actief makelaarskantoor
welke zich heeft toegelegd op de woningmakelaardij in de regio WESTBRABANT. Ons kantoor bestaat al bijna 110 jaar en kan zich daarmee reken tot één van de oudste makelaarskantoren van Nederland. In 1993 heeft de 4e generatie intrede gedaan in het kantoor. Natuurlijk speelt een modern kantoor als het onze uitstekend in op de hedendaagse internettechnieken en mogelijkheden. Daarmee is onze presentatie compleet te noemen en is te vinden op ondermee de sites: www.huislijn.nl, www.moviq.nl, www.jaap.nl. www.funda.nl en vele andere sites die ons aanbod spideren
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Kaam Makelaardij o.z.

RentalPoint

Bunthof 6, 4615 BR Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
Tel: 0034 965837795, Fax: -, KvK: -
RentalPoint is dé huur- & verhuurspecialist aan de Costa Blanca, met
huurwoningen voor lange termijn en vakantiewoningen. RentalPoint heeft een huuraanbod in het gebied grofweg gelegen tussen Dénia en Benidorm. RentalPoint is gecontroleerd en officieel goedgekeurd door het PNAG. Voor u de ultieme garantie dat u met betrouwbare mensen te maken heeft. Mensen waarbij uw huurbelangen in goede handen zijn. Maar natuurlijk ook mensen met de specialistische kennis van het huren en verhuren van onroerend goed objecten in Spanje in al haar facetten. Met 6 kantoren aan de Costa Blanca kunnen wij u niet beter van dienst zijn.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RentalPoint

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy