U bent nu hier: Home » Overijssel » Zwolle » Voorst Makelaardij

Voorst Makelaardij

Voorsterweg 53D
8042 AB Zwolle (Overijssel)
Tel: 0384537339
Fax: -
KvK: 66135427
Afbeelding › Voorst Makelaardij Zwolle is een vernieuwende makelaar rijker

Diverse media berichten er regelmatig over: de woningmarkt in Nederland trekt weer aan. Mensen durven weer een nieuwe stap te zetten en een huis te kopen die nieuwer, groter of juist kleiner is. Woningkopers en –verkopers in Zwolle en omgeving kunnen voor hun plannen vanaf nu terecht bij Voorst Makelaardij, een makelaar met een verfrissende kijk op de woningmarkt.
Makelaar nieuwe stijl
Wanneer mensen bij het kopen of verkopen een makelaar willen inschakelen, komen er veel vragen op hen af: Wil ik een groot of klein makelaarskantoor? Moet ik een makelaar hebben die de omgeving goed kent en moet deze lid zijn van een branchevereniging? Welke makelaar past bij mij en mijn wensen? Voorst Makelaardij speelt hierop in door in de dienstverlening niet alleen naar de financiële kant te kijken, maar vooral aandacht te besteden aan een persoonlijke benadering en een aantrekkelijke woningpresentatie.

Eigenaar Monja Scholing vertelt: “De bewegende woningmarkt vraagt om een makelaar die hier snel op in kan spelen. Mensen zoeken tegenwoordig online naar huizen en door het grote woningaanbod moet je als woningverkoper een manier vinden om er tussenuit te springen. Ik help mensen door hun woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Naast makelaar ben ik gecertificeerd verkoopstyliste en vastgoedfotograaf en laat ik potentiële kopers ook tijdens een bezichtiging zien wat er allemaal mogelijk is in een woning.”
Persoonlijk en professioneel
Voorst Makelaardij is geen groot makelaarskantoor, maar bestaat uit één persoon. Het voordeel hiervan is dat elke klant persoonlijke aandacht krijgt en een vast aanspreekpunt heeft. De dienstverlening begint vanaf de eerste kennismaking en duurt desgewenst tot en met de sleuteloverdracht.

Monja Scholing: “Mensen kunnen bij mij terecht voor de aankoop of verkoop van een huis. Ik achterhaal daarbij de woonwensen en kan me goed inleven in de verschillende persoonlijke situaties. Aan de hand hiervan ga ik op zoek naar een geschikte woning of maak ik met kleine aanpassingen een fraaie presentatie van het huis.”

Voorst Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Door de bedrijfskosten laag te houden, is het mogelijk om een volledig dienstenpakket aan te bieden tegen een aantrekkelijk bedrag. Voorst Makelaardij is werkzaam in Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en omgeving en is ook ’s avonds en op zaterdag bereikbaar.

Meer informatie is te vinden op www.voorstmakelaardij.nl.
Diensten: Verkoop van woningen, Aankoop van woningen, Verkoopstyling, Vastgoed fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 30 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy