U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Zuidland » Huis & Huur

Huis & Huur

Kerkweg 15
3214 VB Zuidland (Zuid-Holland)
Tel: 0181453885
Fax: -
KvK: 24243929
Afbeelding › Huis & Huur Verhuren

Gaat u voor een periode naar het buitenland en wilt u uw huis verhuren? Huis & Huur verhuurt uw woning gratis.

Huis & Huur is specialist in het verhuren van woonruimte in regio Rotterdam & Voorne Putten. De nadruk van onze diensten ligt op het verhuren van zowel kale als gemeubileerde woningen. De door ons verhuurde woningen worden aan bedrijven of expats verhuurd. Door onze bekendheid met de regio en de bedrijven die daar actief zijn, zijn wij in staat uw woning snel te verhuren. Huis & Huur zorgt goed voor uw woning. Deze wordt met zeer grote regelmaat geïnspecteerd en indien u dit wenst kunt u kiezen voor een schoonmaakdienst.

Uw woning komt bij ons op de website te staan en zal door middel van advertenties bij particulieren en bedrijven onder de aandacht gebracht worden. Vaak kunnen wij uw woning snel verhuren aan bedrijven in ons netwerk.

Graag nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om door een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Door onze ervaring is het voor ons mogelijk u een verhuurpakket op maat aan te bieden. Wij kunnen u advies geven op het gebied van: contractonderhandeling, bezichtigingen, betalingsafhandeling, opstellen van een inventarislijst en de opstelling van de huurovereenkomst. Indien er reparaties nodig zijn aan uw woning kan Huis & Huur de afhandeling voor u verzorgen, dit om ervoor te zorgen dat dit snel en efficiënt wordt afgehandeld (Hier zijn wel kosten aan verbonden.)

Huis & Huur vraagt de verhuurder een kopie van de eigendomspapieren of een uittreksel uit het kadaster te overhandigen.

Aan de verhuur van uw woning door Huis & Huur zijn geen kosten verbonden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten neem dan contact met ons op, wij helpen u met veel plezier verder.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy