U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » BVA Makelaardij B.V.

BVA Makelaardij B.V.

Schopenhauerweg 74
3076 DT Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-30 40 198
Fax: -
KvK: Rotterdam 24488929
Afbeelding › BVA Makelaardij B.V. Als uw persoonlijke aankoopmakelaar neemt BVA Makelaardij uit Rotterdam u een hoop werk uit handen.
Wij hanteren voor de aankoopbegeleiding 2 tarieven:

1. U vind het niet erg om de zoektocht en de eerste bezichtiging alleen of met vrienden te doen. Nadat u het leukste heeft gedaan, u heeft uw droomwoning gevonden, nemen wij u alle zorgen uit handen. U kunt zich gaan richten op het rondmaken van de financiering en het inrichten van de woning. Terwijl wij de biedingen en dergelijke op ons nemen. U betaalt slechts € 750,- . *

2. U heeft geen zin ,tijd of… om een woning te zoeken. U wilt liever niet zonder makelaar een woning bezichtigen. Dan is All-in Aankoop de oplossing. Wij zoeken uw droomwoning, bezichtigen deze met u en vervolgens verzorgen wij de onderhandelingen en het vervolgtraject voor u. U betaalt slechts € 1495,-. *

*Genoemde prijzen zijn excl. BTW
Zelf uw huis verkopen?

Wanneer u besluit zelf uw huis te verkopen kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u graag om zelf u huis te verkopen. Wij verzorgen voor de aanmelding van uw huis op Funda, JAAP, Huislijn en diverse andere websites.

Zelf uw huis verkopen kan al vanaf € 199,- incl. BTW. Dit is het BVA Basis pakket. U kunt dit pakket naar wens uitbreiden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy