U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag » Wolters Makelaardij

Wolters Makelaardij

Laan van meerdervoort 280 a
2563 AK Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3615080
Fax: -
KvK: 27245861
Afbeelding › Wolters Makelaardij Wolters Makelaardij is doeltreffend actief in wonen!

Het team van Wolters Makelaardij bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring en een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen, zijn wij ook zeer actief op het gebied van verhuur en aanhuur van woningen, kamers, appartementen, villa’s etc binnen de bestaande bouw alsmede binnen de nieuwbouwsector . U kunt bij huur kiezen voor gemeubileerde, gestoffeerde of kaal opgeleverde appartementen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Of het verzorgen van het beheer van verhuurde woningen, appartementen en flats. Zowel voor reparatie als voor het financiële aspect.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in een koopwoning, huurwoning, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen, verhuren of in beheer te geven. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek,
of schrijf je direct gratis in voor een huurwoning.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy