U bent nu hier: Home » Overijssel » Zwolle » Verkoopstylingbureau Studio 120

Verkoopstylingbureau Studio 120

Erfwal 120
8043 XL Zwolle (Overijssel)
Tel: 06-48558473
Fax: -
KvK: 05075051
Afbeelding › Verkoopstylingbureau Studio 120 Verkoopstylingbureau & Meubelverhuur Studio 120

De eerste paar minuten zijn beslissend in het verkoopproces!

Juist daarom is het zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken.
Als eigenaar kijkt u heel anders naar uw huis dan een koper, vaak ziet u in uw eigen huis de minpunten niet meer. Simpele ingrepen kunnen daardoor soms al doorslaggevend zijn.

Mijn doel is om met een beperkt budget en middelen uw woning in een zo kort mogelijke tijd te restylen. Geen dure rapporten, maar direct aan de slag met uw eigen meubelen en wat kleine veranderingen om de woning aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. En dit resulteert uiteindelijk in een snellere verkoop van uw woning tegen de juiste verkoopprijs.

Meubelverhuur:
Misschien heeft u op dit moment uw oude woning kaal en leeg in de verkoop staan?
Een leegstaande woning is lastig te verkopen, dit komt omdat eventuele kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Een ruimte zonder meubels en accessoires straalt dan ook weinig tot geen sfeer uit. Terwijl er bij een bezichtiging van een uurtje vooral de sfeer van een huis de kijker bij blijft. Studio 120 kan uw woning op zo’n manier inrichten dat er een neutrale, uitnodigende sfeer gecreëerd wordt zodat de kans dat u uw woning sneller verkoopt, groter wordt.

Studio 120 verhuurt haar eigen meubelen en accessoires die een rustieke en neutrale sfeer uitstralen. Een stijl die over het algemeen veel mensen aanspreekt zowel op internet als tijdens een bezichtiging.

Modelwoning:
Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en inrichten van modelwoningen en uitpondprojecten.
Woningen en appartementen worden door ons op professionele wijze ingericht.
Door onze contacten binnen de woninginrichting en stoffeerders kunnen wij snel en effectief handelen en de woning inrichten voor de door u beoogde doelgroep.

Woningfotografie:Na het verkoopklaar maken van uw woning is een goede fotopresentatie van essentieel belang. Iedere woning heeft zijn eigen karakter en is daardoor uniek. Wij zorgen ervoor om deze sfeer en karakter om te zetten in mooie ruimtelijke foto's. Studio 120 zorgt voor professionele foto’s, waarmee u uw woning perfect kunt presenteren op internet of in een brochure.
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy