U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg » Gerritse Makelaardij

Gerritse Makelaardij

Tivolistraat 108
5017 HS Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 013-5802070
Fax: 013-5800707
KvK: -
Afbeelding › Gerritse Makelaardij Per 01 juni 2011 is Gerritse Makelaardij (lid NVM) gevestigd aan de Tivolistraat 108 te Tilburg. Makelaar-taxateur is Toine Gerritse (Berkel-Enschot, 1969) die in 1994 bij een landelijke makelaarsorganisatie in Tilburg is gaan werken. Per 01 januari 2005 is Gerritse zelfstandig verder gegaan onder zijn eigen naam.

Service en dienstverlening op maat zijn de sleutelelementen waaraan Gerritse Makelaardij zijn bestaansrecht ontleent als zelfstandige. Gerritse Makelaardij gaat dan ook verder dan sec het verlenen van diensten bij verkoop, aankoop, taxatie of het ontwikkelen/verkopen van nieuwbouw. De klant kan na aankoop van een woning voor eventuele verbouwingsplannen terecht bij Gerritse Makelaardij voor op maat gemaakt advies tot en met de inrichting van de woning aan toe. Hiertoe zijn contacten gelegd met bedrijven die op hun gebied elk tot de top van de markt gerekend mogen worden.

Gerritse Makelaardij bestaat inmiddels uit een klein doch ijzersterk team van professionals die zich dagelijks voor U inzetten om de verkoop van uw woning zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Flexibiliteit en een groot inlevingsvermogen zorgen ervoor dat het resultaat via bemiddeling door Gerritse Makelaardij optimaal is.

Tilburg, juni 2011

Certificering: Verkoop, aankoop, taxaties, NWWI-taxaties en ontwikkelen/verkopen nieuwbouw
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy