U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Prinsenbeek » Schots Makelaardij

Schots Makelaardij

Velsgoed 4
4841 EL Prinsenbeek (Noord-Brabant)
Tel: 076 5411609
Fax: 076 888 4817
KvK: 20138835
Afbeelding › Schots Makelaardij Wat doen wij: Wij bieden kwaliteit, advies en bemiddeling op maat, en altijd persoonlijk!!

Bij Schots Makelaardij kunt u naast de dienstverlening met betrekking tot aankoop en verkoop van woningen ook terecht voor (gevalideerde) taxaties.

Aankoopmakelaar
Diensten vanaf het zoekproces naar uw ideale woonhuis tot en met het tekenen van de akte bij de notaris en het in ontvangst nemen van de sleutel. Ook afname van één of meer deeldiensten is mogelijk. Het verstandigst is het hele aankoopproces in één hand te houden, zodat uw aankoopmakelaar de spin in het web kan zijn van alle personen en instanties, die er bij de overdracht van een woonhuis om de hoek komen kijken.

Verkoopmakelaar
Ook als verkopend makelaar leveren wij een compleet pakket aan diensten om de verkoop van uw woning succesvol te laten verlopen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Taxaties:
Wij staan ingeschreven in het SCVM register en verzorgen binnen enkele dagen uw (gevalideerde) taxatie.

Seniorkeurmakelaar®
Een Seniorkeurmakelaar brengt naast alle bekende makelaarsadviezen ook advies uit aan iedereen die op zoek is naar een woning waar hij of zij echt heel lang kan blijven wonen. Een seniorkeurmakelaar weet wat nodig is voor een levensloopbestendige woning: wat moet er standaard al aanwezig zijn en wat kan eventueel later zonder al teveel problemen worden gedaan?

Wanneer kunt u ons bereiken:
* Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur op 06 – 53 821 269
* 24 uur per dag op www.schots-makelaardij.nl
Diensten: Verkoopmakelaar, Aankoopmakelaar, Taxaties, WOZ waarde, 50+ makelaar, Seniorenhuisvesting, Mantelzorg, Woningtaxaties, NHG Taxaties
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 20 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy