U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Made » Staal Makelaars

Staal Makelaars

Brieltjenspolder 40
4921 PJ Made (Noord-Brabant)
Tel: 0162-570471
Fax: 0162-570472
KvK: 18074157
Afbeelding › Staal Makelaars Staal Makelaars, gevestigd in Made op het bedrijventerrein 'Brieltjenspolder' is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed voornamelijk gelegen in het buitengebied. U kunt daarbij denken aan agrarische bedrijven zoals akkerbouwbedrijven, paarden- en veehouderijen zowel als woonhuizen, woonboerderijen en landhuizen.

Naast de bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed behoren ook verkoop of ruil van percelen landbouwgrond, het uitvoeren van taxaties, het regelen van pachtzaken, algehele bedrijfsverplaatsing en onteigeningszaken tot ons dagelijkse werk.

In de loop der jaren is onze dienstverlening eveneens uitgebreid met begeleiding en advisering bij planschadezaken, plan- en projectontwikkeling, bestemmings- en functiewijzigingen, gehele bedrijfsverplaatsing, "Ruimte voor Ruimte" en "Rood voor Groen" regelingen.

De kracht van Staal Makelaars zit hem in ons brede werkterrein, grote werkgebied (Zuidwest-Nederland) en onze kennis omtrent de volledige regelgeving in het buitengebied.

Meer weten? In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Staal Makelaars
Brieltjenspolder 40
4921 PJ MADE
Tel: 0162-570471
Fax: 0162-570472
info@staalmakelaars.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy