U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Heeze » Broere Makelaars

Broere Makelaars

Burgemeester Coxlaan 1
5591 EN Heeze (Noord-Brabant)
Tel: 040-2240777
Fax: 040-2240999
KvK: 17056589
Afbeelding › Broere Makelaars Aankoop:
Het is zonder meer de belangrijkste aankoop in een mensenleven: een woning. Een aankoop die altijd omgeven is door emoties: de uitdrukking “verliefd worden op een huis” bestaat niet voor niets. Bij Broere makelaars zorgen we ervoor dat die liefde niet blind maakt.

We houden scherp oog op de prijs/kwaliteitsverhouding, marktwaarde, technische aspecten, wettelijke bepalingen, financiering, etcetera. In ons aankoopplan begeleiden we u stap voor stap bij de aankoop van een woning, vanaf de eerste wensen tot en met de handtekening bij de notaris. Uw woonwensen vertalen we in een concrete selectie van geschikte woningen, we gaan met u mee naar bezichtigingen en voeren voor u het “gevecht” om de scherpste prijs. Onze betrokkenheid is groot, juist om ervoor te zorgen dat u vindt én krijgt wat u zoekt.

Vragen? Bel of mail ons, u bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Verkoop:
Het lijkt gemakkelijk genoeg, een woning of bedrijfspand verkopen. Bord voor de deur, advertentie in de krant en maar ‘ns zien. Zou kunnen, maar in praktijk levert dat zelden de beste deal op.

De juiste koper vinden, die de juiste prijs wil betalen op het moment dat u dat wilt, dat vergt een gedegen plan van aanpak. Bij Broere Makelaars hanteren we een specifiek verkoopplan, dat alle kleine en grote stappen omvat. Van kansrijke waarde- en prijsbepaling tot wervende woningomschrijving, van het op de juiste manier op de markt brengen tot adverteren, van bezichtigingen tot onderhandelingen met de echt geïnteresseerde partij en het opstellen van een koopakte waarin al uw belangen duidelijk zijn.

Verkoopplannen? Bel of mail, u kunt altijd met ons om tafel om uw wensen te bespreken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy