U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Deurne » Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels

Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels

Kerkstraat 17
5751 BG Deurne (Noord-Brabant)
Tel: 0493-312468
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels B.V. is een familiebedrijf dat is gevestigd in de voormalige pastorie aan Kerkstraat 17 te Deurne en in 1953 opgericht door de heer J. Swinkels. Het bedrijf hield zich toen enkel en alleen bezig met verzekeringen. In 1963 werden de bankzaken bij het bedrijf betrokken, toen nog onder de naam NMS Spaarbank. Dit is tegenwoordig de Regiobank. Toen zijn oudste zoon in 1979 de makelaardij begon heeft de huidige structuur van het bedrijf vorm gekregen.

Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels B.v. bestaat uit een dynamisch team van zowel jonge als oudere mensen, maar met een ervaring van meer dan 50 jaar. Deze opgebouwde knowhow is van belang bij het kopen en verkopen van onroerend goed, het samenstellen van een degelijk verzekeringspakket, het aanbieden van hypotheken en het doen van bankzaken.

Wij streven naar een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Als u naar Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels B.V. belt krijgt u direct een Swinkels aan de lijn.


Aankoopmakelaar, Verkoopmakelaar, Aanhuurmakelaar, Verhuurmakelaar, Taxaties ook NWWI, hypotheken, verzekeringen en bankzaken (Regiobank)
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy