U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem » Van der Kleij Makelaars

Van der Kleij Makelaars

Velperplein 21
6811 AH Arnhem (Gelderland)
Tel: 026-3544800
Fax: 026-3544804
KvK: 09172827
Afbeelding › Van der Kleij Makelaars Over Van der Kleij Makelaars
Van der Kleij Makelaars heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van particuliere woningen in Arnhem Noord, Velp, Oosterbeek, Renkum en heeft tevens een belangrijke adviserende rol in de lokale onroerend goed markt.

Door een uitstekende samenwerking met ons eigen aannemersbedrijf “Van der Kleij Bouw & Ontwikkeling B.V." en diverse aanverwante bedrijven kunt u als klant van Van der Kleij Makelaars uw woning laten stylen, inrichten, verbouwen of zelfs laten bouwen.

Ons makelaarskantoor scoort, in deze tijd, uitstekende resultaten op het gebied van het particuliere aan- en verkoop door haar persoonlijke betrokkenheid, duidelijke afspraken en heldere werkwijze. En laat haar klanten vertellen over de ervaringen met ons kantoor. Bekijk hoe klanten ons beoordelen op klantenvertellen.nl.

Door de korte lijnen binnen de organisatie en soepele communicatie met onze binnendienst, verliezen wij u als belangrijke relatie niet uit het oog en kunnen wij u altijd naar verwachting bedienen. Echte service staat bij ons hoog in het vaandel met alles wat daar bij hoort.

Kortom wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en helpen met alle enthousiasme met de verkoop, aankoop en verdere advisering van uw woning.

U bent van harte welkom!


Team Van der Kleij Makelaars Arnhem

Van der Kleij Makelaars
Velperplein 21
6811 AH Arnhem
T: 026 354 48 00
F: 026 354 48 04
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy