U bent nu hier: Home » Friesland » Lippenhuizen » Makelaardij Marten Groothof

Makelaardij Marten Groothof

Singel 16
8408 CA Lippenhuizen (Friesland)
Tel: 0516-463488
Fax: -
KvK: 01110984
Afbeelding › Makelaardij Marten Groothof Makelaardij Marten Groothof is een gespecialiseerd makelaarskantoor voor agrarisch en landelijk vastgoed in de ruimste zin van het woord. Met ruim 18 jaar ervaring in de agrarische sector, waarvan de laatste 11 jaar als makelaar/taxateur, kan ik u goed van dienst zijn.

U kunt hierbij denken aan:
•Aan- en verkoop van boerderijen, land en melkquotum
•Advisering en begeleiding bij het verplaatsen van uw bedrijf
•Advisering en begeleiding aangaande projectontwikkeling, toedeling,
onteigening en pacht
•Aan- en verkoop in het segment landelijk wonen
•Het maken van taxaties

Door mijn jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en makelaar/taxateur heb ik een groot en deskundig netwerk opgebouwd binnen de agrarische sector. Met dit unieke netwerk denk ik van extra waarde voor u te kunnen zijn in deze sector. De kwaliteit van dienstverlening wordt tevens gewaarborgd d.m.v. mijn lidmaatschap van de sectie Agrarisch Vastgoed bij de makelaarsvereniging VBO. Daarnaast sta ik geregistreerd als gecertificeerd makelaar bij de SCVM.

Naast een goede opleiding, ervaring en een uniek netwerk, heb ik geleerd dat persoonlijk contact de juiste basis is binnen de agrarische makelaardij. Vandaar dat ik u graag persoonlijk op de hoogte wil brengen van mijn plannen, mijn aanbod en uiteraard mijn manier van werken. Mocht u hier interesse voor hebben, of mocht ik iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy