U bent nu hier: Home » Friesland » Koudum

Makelaar Koudum (2)

Makelaar-vinder.nl bevat helaas nog geen makelaars in Koudum. Ga naar makelaar Friesland of ga naar direct contact met makelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere makelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Friesland.

«« « 1 2

Makelaardij P.J. de Jong

Niet gevestigd in de plaats Koudum, maar wel in de provincie Friesland.
Sud 16, 8711 CV Workum (Friesland)
Tel: 0515-542048, Fax: 0515-543329, KvK: -
Makelaardij P.J. de Jong is al meer dan 25 jaar gevestigd in Workum. Met
jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, kiest u voor een vertrouwde partner die alles in huis heeft om uw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij maken u graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten u zien welke rol wij hierin kunnen spelen.

NVM-lidmaatschap:

Makelaardij P.J. de Jong staat voor deskundigheid en persoonlijkheid, onderstreept door het NVM – lidmaatschap.
De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden.
Wanneer u uw huis wilt (ver)kopen en u hiervoor
Makelaardij P.J. de Jong inschakelt, kunt u ervan uit gaan dat basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Daarnaast mag u aan ons een aantal extra eisen stellen. Zo treden wij bijvoorbeeld alleen op voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis. Wij behartigen alleen de belangen van onze opdrachtgevers.
Voor nadere informatie over de NVM, kijkt u op www.nvm.nl.

Aankoop:
De aankoop van een eigen huis is voor veel mensen een grote stap.
Een stap die men maar een enkele keer in het leven neemt.
De jacht op de huizenmarkt begint vaak met het bezoeken van internetsite, lezen van advertenties, de eerste bezichtiging.
En dan .. op een bepaald moment ziet u een woning waar u verliefd op wordt. Om het zakelijke en het emotionele te scheiden, verzorgt
Makelaardij P.J. de Jong voor u het complete aankooptraject; van bezichtigingen, onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Onze diensten zijn erop gericht om u extra zekerheid te bieden en de kans op een miskoop te verkleinen.

Verkoop:
Als u besluit om uw woning te verkopen, dan wilt u natuurlijk een goede prijs voor uw woning. Kiest u voor een makelaar die u de hoogste prijs belooft of kiest u voor kwaliteit? Dat laatste is het geval als u met Makelaardij P.J. de Jong in zee gaat. U krijgt niet alleen een prijs die marktconform is, maar u mag ook rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden en een brede verkoopondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Uw verkoopsucces is immers ook het succes van Makelaardij P.J. de Jong.

Taxaties:
Het laten uitvoeren van een taxatie kan met een aantal zaken te maken, bijvoorbeeld omdat voor het aanvragen van een hypotheek of lening, het bepalen van de huurwaarde, voor opgave aan de belastingdienst of bij aan- of verkoop van een woning. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar stellen strikte regels.
Makelaardij P.J. de Jong hanteert bij taxaties o.a. het model NVM taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie wordt erkend.

NWWI:
Makelaardij P.J. de Jong is aangesloten bij het NWWI.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor taxateurs. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI moeten voldoen aan strenge voorwaarden. Een NWWI taxatierapport beschermt de klant tegen een onjuiste waardebepaling.
Voor meer informatie over het NWWI, kijkt u op www.nwwi.nl.

Hypotheken en financiële diensten:
In ons fraaie pand aan het Sud 16 te Workum is tevens gevestigd een afdeling van HJG Verzekeringen en financiële diensten.
Een middelgroot assurantiekantoor met vestigingen in Workum, Bolsward en Joure.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Makelaardij P.J. de Jong

Hooghiemster Makelaars

Niet gevestigd in de plaats Koudum, maar wel in de provincie Friesland.
Parkstraat 7, 9001 AS Grou (Friesland)
Tel: 0566 650617, Fax: -, KvK: -
Hooghiemster Makelaars, gevestigd in de volledig gerestaureerde
Halbertsmavilla in het centrum van Grou, heeft al decennia aan onroerend-goed ervaring in Midden Fryslân. De basis voor ons makelaarskantoor werd zelfs al gelegd in 1960. De garantie voor onze ervaring en deskundigheid is ons NVM-lidmaatschap.

Bij Hooghiemster Makelaars hechten we aan een persoonlijke manier van dienstverlening. Betrokken en op basis van vertrouwen. Want een woning kopen of verkopen is nogal wat. De financiële belangen zijn groot en er komen de nodige onzekerheden op u af. “Hoe zit het met de bouwkundige staat? Is dit een geschikte omgeving?” We hebben daarom oog voor zowel uw zakelijke als privé-aangelegenheden. Een snelle afwikkeling staat bij ons niet voorop: een afwikkeling die tot tevredenheid stemt des te meer.

Op deze site vindt u een overzicht van onze diensten op het gebied van woningmakelaardij. Hoe we u ook mogen assisteren, een eerlijk en solide advies staat bij ons centraal. Mocht u vragen hebben: neem gerust via email of telefoon contact met ons op. Bij Hooghiemster Makelaars hebben we alle tijd voor u.


Specialisme: Aankoop, verkoop en taxaties
Soort aanbod: Nieuwbouw, bestaandebouw, eengezinswoningen
Aanbod Woningen, appartementen, recreatiewoningen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hooghiemster Makelaars

Klaverbladmakelaaars

Niet gevestigd in de plaats Koudum, maar wel in de provincie Friesland.
De ZWaai 65, 9202 TL Drachten (Friesland)
Tel: 0512522894, Fax: 0622243959, KvK: 01104930
Al vele jaren bemiddelt ons kantoor in de makelaardij. Jacob Meek is
hierbij onze enthousiaste, ervaren en deskundige makelaar. Veelal zijn het de verkopen van woningen die zijn dagelijkse, maar ook wel eens zijn weekenden of avonduren, met werkzaamheden vullen. De laatste jaren heeft hij zich ook toegelegd op het fenomeen aankoop begeleiding. Vooral het recherche werk en het sterk en strategisch onderhandelen, zijn waardevolle zaken om voor u een woning aan te kopen, waar u vol vertrouwen en voor een zo gunstig mogelijke prijs de komende jaren zorgeloos van kunt genieten. Met welke van de twee vormen van koop u ook te maken krijgt, steeds weer vormen uw wensen en persoonlijke situatie ons uitgangspunt. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daarnaast bent u er bij ons zeker van dat alles goed geregeld wordt. Dit betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor leuke dingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klaverbladmakelaaars

De Flexibele Makelaar

Niet gevestigd in de plaats Koudum, maar wel in de provincie Friesland.
Jan Binneslaan 2a, 9231 CB Surhuisterveen (Friesland)
Tel: 0512-369122, Fax: 0512-369127, KvK: 01022413
NVM makelaar voor aankoop, verkoop en taxatie van woningen en onroerend
goed in uw omgeving

Als NVM-makelaardij zetten wij ons in voor de aan - en verkoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en bouwkavels. Van zowel bestaande bouw als nieuwbouw in heel Noord-Nederland kunt u bij ons terecht.

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. Wilt u bijvoorbeeld een starterswoning of zoekt u een woning met aanpassingsmogelijkheden? De Flexibele Makelaar gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Flexibele Makelaar

«« « 1 2
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy