U bent nu hier: Home » Friesland » Grou » Hooghiemster Makelaars

Hooghiemster Makelaars

Parkstraat 7
9001 AS Grou (Friesland)
Tel: 0566 650617
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Hooghiemster Makelaars Hooghiemster Makelaars, gevestigd in de volledig gerestaureerde Halbertsmavilla in het centrum van Grou, heeft al decennia aan onroerend-goed ervaring in Midden Fryslân. De basis voor ons makelaarskantoor werd zelfs al gelegd in 1960. De garantie voor onze ervaring en deskundigheid is ons NVM-lidmaatschap.

Bij Hooghiemster Makelaars hechten we aan een persoonlijke manier van dienstverlening. Betrokken en op basis van vertrouwen. Want een woning kopen of verkopen is nogal wat. De financiële belangen zijn groot en er komen de nodige onzekerheden op u af. “Hoe zit het met de bouwkundige staat? Is dit een geschikte omgeving?” We hebben daarom oog voor zowel uw zakelijke als privé-aangelegenheden. Een snelle afwikkeling staat bij ons niet voorop: een afwikkeling die tot tevredenheid stemt des te meer.

Op deze site vindt u een overzicht van onze diensten op het gebied van woningmakelaardij. Hoe we u ook mogen assisteren, een eerlijk en solide advies staat bij ons centraal. Mocht u vragen hebben: neem gerust via email of telefoon contact met ons op. Bij Hooghiemster Makelaars hebben we alle tijd voor u.


Specialisme: Aankoop, verkoop en taxaties
Soort aanbod: Nieuwbouw, bestaandebouw, eengezinswoningen
Aanbod Woningen, appartementen, recreatiewoningen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy