U bent nu hier: Home » Friesland » Drachten » RMW Makelaars

RMW Makelaars

De Lange West 9A
9201 CD Drachten (Friesland)
Tel: 0512-541250
Fax: 0512-542825
KvK: 01138932
Afbeelding › RMW Makelaars RMW Makelaars is een persoonlijk en professioneel makelaarskantoor en vertrouwd met alle facetten van onroerend goed in elke prijsklasse. Wij zijn actief in de wijde omgeving van de gemeenten Smallingerland en Opsterland op het gebied van onder meer verkoop en aankoop van woningen, appartementen en bouwterreinen alsmede op het gebied van taxeren. Voorts zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voorheen was RMW Makelaars onderdeel van Meeùs Makelaars.

Wij presenteren de bij ons in de verkoop zijnde woningen in de etalage van ons kantoor aan De Lange West op de hoek met de Oude Nering. RMW Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken en vastgoeddeskundige(NVM), sectie Wonen. Onze makelaars zijn gecertificeerd en ingeschreven in bij het kwaliteitsregister, Stichting Vastgoedcert. Het voorgaande betekend ondermeer dat alle bij ons in opdracht tot verkoop zijnde woningen worden gepresenteerd op de meest bekeken huizensite van Nederland www.funda.nl

Door ons verleden als Meeùs Makelaars hebben wij tevens onze sporen verdiend in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Speciaal voor het hogere segment heeft RMW Makelaars connecties met meerdere makelaars in exclusief onroerend goed door het gehele land.

Tevens zijn onze makelaars gespecialiseerd in het verrichten van taxaties voor het verkrijgen van een betrouwbaar waardeoordeel voor particulieren, de zakelijke markt en de overheid. De alsmaar groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering van onze deskundige medewerkers zeer op prijs worden gesteld.

Graag staan wij u met ons enthousiaste en deskundige team met raad en daad terzijde. Ook zijn wij u graag van dienst met een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning. U kunt ons altijd bellen voor een persoonlijk gesprek!

Ons kantoor is geopend van:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur
Donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Ook buiten kantooruren op afspraak is mogelijk!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy