U bent nu hier: Home » Friesland » Drachten » Makelaardij Drachten

Makelaardij Drachten

Burgemeester Wuiteweg 58
9203 KM Drachten (Friesland)
Tel: 0512 - 515 600
Fax: 0512 - 526 004
KvK: 01099532
Afbeelding › Makelaardij Drachten Persoonlijk contact en gedegen advies. Daar staan we voor.

Makelaardij Drachten is als NVM makelaar al vele jaren gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI en Taxateurs Unie) taxaties van woningen en actief in Drachten en omliggende dorpen. Bestaande woningen en nieuwbouw. Dat is ons vak en daar zijn we goed in.

Zeker in deze roerige tijd is Makelaardij Drachten meer dan ooit gericht op de toekomst. Daarom treft u standaard een enthousiast en vakkundig opgeleid team van vrouwelijke medewerkers die al uw belangen zullen behartigen. Makelaardij Drachten zorgt voor een optimaal resultaat voor haar cliƫnten.

Makelaardij Drachten is steeds vaker betrokken als aankoop makelaar. Het is verstandig om tijdens een bezichtiging de techniek aan een deskundige over te laten, zodat u zelf uw eigen gevoel kan testen tijdens een bezoek aan uw mogelijk nieuwe adres. Makelaardij Drachten kan dan actief op zoek gaan naar een passende woning voor u en verzorgt dan het gehele traject van aankoopbegeleiding. Het bezichtigen met u, van woningen, het beoordelen van de bouwkundige staat, tot aan het tekenen van de akte bij de notaris.

Makelaardij Drachten verkoopt huizen. Ons kantoor is daar specifiek op ingericht en heeft daar jarenlange ervaring mee. Voor de verkoop van huizen is het tegenwoordig erg belangrijk om ook een sluitend netwerk op het internet beschikbaar te hebben. Door ons NVM lidmaatschap hebben wij toegang tot Funda. Dit is veruit de beste woningsite op dit moment.

Tevens biedt Makelaardij Drachten extra diensten aan om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen bij woningzoekers. Bijvoorbeeld door een gratis verkoopstyling. Met eenvoudige veranderingen laten wij uw woning er nog aantrekkelijker uitzien, waardoor de woning sneller wordt verkocht. Een tweede optie is de HouseCard; handige kaartjes met daarop het lokale woningaanbod, gepresenteerd in overzichte
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy